Professionals in de zorg

Professionals in de zorg

PROFESSIONALS IN DE ZORG

MEER ZELFREDZAAMHEID EN INNOVATIES IN HET ZORGPROCES

Wat betekent technologie voor zorgverlening? Dat is de vraag waarop Siza, samen met vele anderen, een antwoord zoekt.
Binnen de Paswoningen onderzoeken we hoe we nieuwe technologie toepasbaar kunnen maken in het dagelijks leven. Deze ontwikkelingen richten zich enerzijds op het direct vergroten van de zelfredzaamheid van mensen met een beperking, anderzijds zijn het innovaties in het zorgproces, gericht op effectievere zorg en meer kwaliteit van zorgverlening. Hierdoor kan ook de afhankelijkheid van zorgverlening afnemen.

Brede samenwerking
In de Paswoningen kun je de nieuwe toepassingen bekijken, proberen en ervaren. De Paswoningen stimuleren vooruitgang; op deze fysieke plek ontmoeten zorgvrager, zorgverlener, deskundige en fabrikant elkaar en komen samen tot vernieuwing.

Continu proces op basis van dialoog
De woningen kunnen continu aangepast worden op basis van ervaringen van cliënten en zorgprofessionals of voortschrijdende kennis van betrokken bedrijven. Daarbij wordt gebruik gemaakt van nieuwe beschikbare, bewezen technologie.
De dialoog tussen zorgvragers, zorgprofessionals en het bedrijfsleven in de Paswoningen is dus van essentieel belang om producten en diensten rond zelfstandigheid steeds verder te ontwikkelen en te verbeteren.

 

Siza gebruikt cookies niet voor commerciële doeleinden en ook niet voor analyse van individuele bezoekers. Meer informatie Sluiten