Gebruikers

Gebruikers

GEBRUIKERS

In de Paswoning kunnen mensen met een handicap kennis maken met moderne toepassingen om te ervaren wat voor hen wel of niet werkt in de thuissituatie.

Voor mensen met een beperking
De Paswoningen zijn bedoeld voor alle mensen met lichamelijke beperkingen, los van de oorzaak van die beperkingen. Dit kunnen ook mensen met niet aangeboren hersenletsel zijn die na hun revalidatie niet zonder meer terug kunnen naar hun thuissituatie, omdat ze de alledaagse dingen die ze voorheen konden, niet meer beheersen. Voor mensen met NAH geldt daarnaast ook vaak dat ze baat hebben bij een prikkelarme omgeving. Op de vraag wat dat voor de thuissituatie kan betekenen, bieden de Paswoningen ook een antwoord.

De Paswoning inspireert
Het is natuurlijk veel prettiger om zelf te kunnen bepalen wanneer je naar bed gaat en weer op wilt staan, wanneer je zin hebt in koffie of de gordijnen dicht wilt doen, zonder dat je daar hulp van zorgverleners bij nodig hebt. De Paswoningen brengen bezoekers op ideeën over mogelijkheden om een woning aan te passen. Zorgverleners zijn straks voor een aantal alledaagse handelingen niet meer nodig. Zelf je eigen leven kunnen inrichten  is een van de belangrijkste doelen van de paswoning.

Interesse
Neem contact op voor meer informatie.

Siza gebruikt cookies niet voor commerciële doeleinden en ook niet voor analyse van individuele bezoekers. Meer informatie Sluiten